Onze aanbiedingen

Home Discovery is een polyvalent bedrijf dat een totaalconcept aanbiedt. De onderneming werd opgericht door een team van ingenieurs die gepassioneerd zijn door immobiliën, bouw, verbouwingen en decoratie.

De missie van Home Discovery : de mogelijkheden van jouw woning ontdekken door creativiteit in bouwkunde en een jarenlange ervaring in decoratie en home styling. Wie had ooit gedacht om precies daar een veranda te bouwen, een ruimte te vergroten, een muur te laten verdwijnen of om een extra trap te maken die je naar een knusse zithoek leidt waar je lekker kan ontspannen? Waarom zou je daar geen lichtstraten maken? Of een aantal veluxen naast elkaar op die of op die plaats? Heb je al eens aan het effect van de meest recente designverlichting gedacht in combinatie met hout, blauwsteen, wat extra planten die het aangenaam groen maken? Hoe is het mogelijk dat je reeds 15 jaar in het huis woont en precies daar nooit bent opgekomen? Home Discovery maakt het onzichtbare zichtbaar door haar jarenlange ervaring en passie in de inrichting van woningen.

Wooninrichting is iets speciaal... Vaak verandert de bouwheer van idee. Het is belangrijk het decoratietraject stap voor stap op te bouwen en de ideeën en keuzes te gaan structureren in visuele plannen. Eens de renovatie wordt in de praktijk gebracht kan je niet meer terug, dus de voorbereidingsfaze en het goedgekeurde ontwerp aan de hand van plannen is cruciaal.

Ons team heeft meer dan 25 jaren ervaring in het stylen, (ver)bouwen, inrichten en decoreren van woningen. Eerst word je als bouwheer ontdekt en daarna wordt een concept gedefinieerd dat aansluit bij jouw identiteit en interesses. Jouw woning is immers idealiter een verlengstuk van jezelf, waardoor je je thuis zal voelen in je eigen huis. Via moodboards waar kleurconcepten worden gecombineerd met uitgeselecteerde materialen die geïmporteerd worden vanuit de ganse wereld wordt met ijver en passie gewerkt om jouw huis te gaan inrichten dat jouw eigen ziel & lifestyle uitstraalt en jou je huis en thuis dag op dag zal laten beleven.

Om de mogelijkheden van een woning te gaan ontdekken moet je je grenzen verleggen en "out of the box" gaan denken. Home Discovery biedt U deze expertise, talent en passie en dit om met het grootste plezier jouw droomwoning te gaan realiseren.

Creatief inrichten hoeft niet automatisch duur te zijn. Om een leefruimte een nieuwe look te geven moet je niet steeds alles gaan vervangen. Het kan volstaan om bv de kastdeurtjes een likje verf te geven of door verschillende materialen met elkaar te gaan combineren.

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons